👈 فروشگاه فایل 👉

روزه داری و سلامت

ارتباط با ما

... دانلود ...

روزه داری و سلامت

فرمت فایل{پاورپوینت} فایل ویرایشی، تعداد اسلاید:13 اسلاید

مقدمه:

منافع سلامت بخش روزه داری

روزه داریاگر با اصول درست تغذیه انجام شود، پس از پایان ماه مبارك باعث كاهش میزان كلسترول و چربی های خون، كاهش وزن، بهبود فشارخون، پاکسازی کبد و دستگاه گوارش وكاهش اضطراب و افسردگی خواهد شد، اما الگوی نادرست تغذیه در این ماه به دلیل زمان زیادی كه معده خالی از موادغذایی است می تواند مشكلات متعددی به علت گرسنگی و تشنگی و پس از آن پرخوری ایجاد كند. به عنوان مثال سوءهاضمه، سردرد، احساس بی حالی و كسالت پس از افطار ازجمله نشانه های شیوه تغذیه نادرست در ایام روزه داری است.

ویژگی های وعده غذایی افطار:

یشگیری از یبوست در ایام روزه داری

شروع افطار با شیر و چند عدد خرما مفید است.

نان و پنیر و سبزی را به عنوان افطار تناول كنید.

استفاده از غذاهاي سهل الهضم در افطار توصيه مي شود.

مصرف زولوبیا و بامیه توصیه نمی شود.

هنگام افطار تند خوری و پرخوری نکنیم.

از افطار تا هنگام سحری سعی كنید با نوشیدن مایعات فراوان و میوه ها میزان آب بدن خودرا در طول روز درسطحی متعادل قرار دهید.

👇محصولات تصادفی👇

دانلود لایه های شیپ فایل رودخانه های خوزستان دانلود پاورپوینت بردار انتقال ریاضی پایه هفتم دوره اول متوسطه تحقیق رشد تولید خودرو مبانی نظری و پیشینه تعصب پاورپوینت کود کیمیایی